Jubilarissen gehuldigd tijdens jaarvergadering UVV

Tijdens de jaarvergadering van 26 maart jl. zijn de jubilarissen gehuldigd. De vrijwilligers die 5 jaar voor de UVV werkzaam zijn hebben een roos, VVV bon en een nieuwe badge met ster ontvangen. Degene die maar liefst 10 of meer jaar vrijwilligerswerk doen hebben een lunch aangeboden gekregen.

In zijn toespraak benadrukte voorzitter Arie van der Vlies nog eens hoe belangrijk en onmisbaar het werk van vrijwilligers voor De Blije Borgh is. Hij complimenteerde alle jubilarissen voor hun belangeloze inzet gedurende vele jaren.

Als afsluiting was er een goedverzorgde high-tea voor alle vrijwilligers.

 Foto's: Cees van Meerten / FotoExpressie

 

Ook dit jaar hebben we als UVV-hia onze vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens de kerstreceptie.

Foto's: Cees van Meerten / FotoExpressie

 

 

Feestelijke huldiging UVV-vrijwilligers

Op 17 mei zijn de vrijwilligers die 10, 15, 20, 25 of zelfs 35(!) jaar werken voor de UVV gehuldigd tijdens een feestelijke lunch in Wielstaete. De jubilarissen ontvingen van de coördinatoren hun nieuwe badge met de extra ster, een cadeaubon en een roos. (Lees meer).

 

 Foto: Cees van Meerten / FotoExpressie

   

 

Jaarverslag 2016

Het jaarverslag 2016 van UVV Hendrik-Ido-Ambacht is verschenen.
Meer weten? Klik hier

 

 

Feestelijke opening van vernieuwde winkel en kapsalon in De Blije Borgh

De winkel en kapsalon in de hal van De Blije Borgh zijn vernieuwd.

Op donderdag 1 december zijn ze op feestelijke wijze geopend. De winkel, die volledig draait op UVV-vrijwilligers, is nu groter dan voorheen en biedt een ruimer assortiment aan producten.
Ook de kapsalon heeft een metamorfose ondergaan.

Samen met Rens van Oers, UVV-projectleider van de winkel en kapster Esther den Hoed knipte Han Hendrikse, directeur van De Blije Borgh, de linten door.

                   

Foto's: Johan van de Vrede

 

 

UVV-ers helpen bij uitdelen Mantelzorgcompliment

Donderdag 10 november was het weer de jaarlijkse “Dag van de Mantelzorg”. Die dag deelde de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht weer het Mantelzorgcompliment uit. Dat is bedoeld voor mensen die zorg op zich nemen voor een familielid, vriend of buurtgenoot.

Een groep van zo’n 40 vrijwilligers, bestaand uit leden van de UVV, MEE en medewerkers van de gemeente ging deze dag op stap. Meer dan 600 mantelzorgers in Hendrik-Ido-Ambacht verrasten zij met een boeket bloemen en het Mantelzorgcompliment.

Foto's: Johan van de Vrede

 

 

Jaarverslag 2015

Het jaarverslag 2015 van UVV Hendrik-Ido-Ambacht is verschenen.
Meer weten? Klik hier