Werken bij UVV Hendrik-Ido-Ambacht.

Bij UVV Hendrik-Ido-Ambacht zijn 350 enthousiaste en betrokken vrijwilligers o.a. actief in diverse projecten en activiteiten van De Blije Borgh. Zij werken in De Blije Borgh en op de locaties Emmastaete, Sophiastaete en Wielstaete.

De UVV draagt zorg voor een goede uitvoering van het vrijwilligerswerk. Vrijwilligers kunnen  hierbij rekenen op een goede begeleiding en ondersteuning en natuurlijk op contact met medevrijwilligers.

Het vrijwilligerswerk kan op vele manieren: de maaltijd serveren in het restaurant, koffie schenken en een praatje maken in de huiskamers, een spelletje doen in onze ontmoetingscentra, meehelpen bij een dagje uit, enzovoort. Het wordt allemaal zeer gewaardeerd.

Er zijn vele mogelijkheden en afhankelijk van interesse en kwaliteiten wordt zorgvuldig gekeken naar passende werkzaamheden.

Om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en de samenwerking te bevorderen organiseren de UVV en De Blije Borgh jaarlijks diverse bijeenkomsten.

Zo is er een kerstmarkt, een nieuwjaarsreceptie en worden medewerkers die 5, 10 of 15 jaar voor de UVV werken, tijdens de algemene jaarvergadering op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Regelmatig worden korte cursussen of lezingen aangeboden over een specifiek onderwerp.

Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend! De UVV en de hulpvrager moeten op de vrijwilliger kunnen rekenen!

 

Wie zijn wij?          Over “De Blije Borgh”          Organisatie          Bestuur